Musiikkielämyksiä laadulla

Tervetuloa ammattitaidolla tuotettujen musiikkielämysten pariin! Toteutamme konsertteja, kiertueita ja musiikkitapahtumia Suomessa sekä kansainvälisesti. Tämän hetken produktioihimme löydät musiikkituotannot-valikosta.

Tarjoamme tapahtumakonsultointia ja musiikkiesityksiä myös tilauksesta yrityksille ja organisaatioille.

Koulutus & Turundot Workshops

Koulutus- ja workshop-palvelumme uusiutuvat! Ääni- ja esiintymisvalmennukset tarjoamme suoraan Talvitar-sivustolla. Workshopit olivat tauolla valtaosan vuodesta 2020, mutta varmasti pian palaamme asiaan – ja samalla kehittelemme myös digitaalista workshop-sarjaa. Työpajoissamme on pureuduttu mm. flow-tilan saloihin, luovaan liiketoimintaan sekä äänenkäyttöön. Katso workshop-tarjontamme täältä.

Tarvitsetko Tuottajaa tai asiantuntijaa?

Tiimimme muodostuu sekä musiikkialan että liiketalouden ammattilaisista. Tarjoamme monipuolista osaamistamme ulkopuolisiin tuotantoihin sekä hankkeisiin. Jos vaikkapa musiikkitapahtumasi tarvitsee konsultointia tai tuottajaa, jos etsit luovan alan hankkeeseen asiantuntijaa tai projektipäällikköä, ota yhteyttä: tuomas@turundot.fi / 050-3538350

Kuukauden video

Ensimmäinen Turundot-tiimin virallinen musiikkivideo! Hyppää mukaan talviseen matkaan kohti revontulia ja suurta oivallusta...

Hetken inspiraatiosta syttynyt idea musiikkivideosta vietiin maaliin tehokkaasti mutta tyylikkäästi, omistautuneesti mutta positiivisen rennolla otteella. Olimme suorastaan ihmeissämme siitä, miten kaikki palaset loksahtelivat kohdalleen tässä proggiksessa. Kiitos muusikot Olli Hirvikangas ja Ville Kivivuori, Joensuun Adventtiseurakunta, Joensuun Taitokortteli / Sisustus Turkoosi, Pianonvirittäjä Päivi Heinilä sekä Pitkospuu Productions!

Uutisia

12.4.2023

Kupletteja Kolin Kupeelta 23.04 Juuassa


Juuan Seurojentalolla kuullaan Seppo Turusen kuplettituotantoa sunnuntaina 23.04. Mukana lavalla samasta perheestä laulaja Talvi-Maaria Turunen ja pianisti Tuomas Turunen sekä lisäksi harmonikkataituri Mika Tarkkonen ja Kyrttinä-kvartetti.

Lue lisää»

8.3.2022

Emil Brandqvist Trio Joensuussa 18.03.2022


Emil Brandqvist Trion "Ad Hoc" -konsertti Joensuun Pakkahuoneella perjantaina 18.03.2022 klo 20:00

Lue lisää»

11.2.2021

Uutta tulossa: Ääni- ja lauluvalmennuksen verkkokurssi

"Vapauta äänesi, vapauta itsesi" -valmennus siirtyy pian verkkoon. Sinulla on mahdollisuus osallistua veloituksetta verkkokurssin testikierrokseen, joka alkaa 22.2.

Lue lisää»

31.12.2020

Oopperalavalta lumiseen metsään – millainen oli mennyt vuosi?

Tämän vuosikymmenen alku jättää historiaan tummia sävyjä, mutta kyllä paljon hyviä muistoja jäi Turundotin vuodesta 2020.

Lue lisää»

1.11.2019

Turundot 2.0: kehitämme toimintaamme

Käynnistimme kehittämishankkeen! Talvi-Maaria on siirtynyt täysipäiväisesti yrittäjän tehtäviin ja vie Turundotia kohti uusia toiminnallisia ulottuvuuksia. Olemme saaneet hankkeelle rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta.

Lue lisää»