Musiikkielämyksiä laadulla

Tervetuloa ammattitaidolla tuotettujen musiikkielämysten pariin! Toteutamme konsertteja, kiertueita ja musiikkitapahtumia Suomessa sekä kansainvälisesti. Voit tutustua tarjontaamme tarkemmin musiikkituotannot-sivulla.

Toteutamme musiikkiesityksiä myös tilauksesta yrityksille ja organisaatioille.

Turundot Workshops

Pitkään hautunut ajatuksemme työpajoista ja koulutuksista toteutuu kesäkuusta 2019 alkaen. Workshopeissa pureudutaan esimerkiksi luovuuteen, esiintymistaitoihin ja äänenkäyttöön. Mukana myös kansainvälisiä vieraita – jatkuvasti päivittyvää tarjontaamme voit seurata täällä.

Tarvitsetko Tuottajaa?

Tuotannoista vastaava tiimimme muodostuu poikkeuksellisesti sekä musiikkialan että liiketalouden ammattilaisista. Tarjoamme monipuolista osaamistamme myös ulkopuolisten tuotantojen ja tapahtumien toteuttamiseksi. Ota yhteyttä: tuomas@turundot.fi / 050-3538350

Kuukauden video

Grand Slamia emännöivä Talvi-Maaria Turunen kertoo workshop-sarjan ensimmäisestä osasta, jonka järjestämme 14.11 sekä klo 8:30-10 että 16:30-18.

Lue lisää täällä ja varaa paikkasi:
talvi-maaria@turundot.fi / 040-7454090

Osallistumismaksu 75€ (+ alv 24%)

Uutisia

29.5.2019

Uusi oopperatuotantomme: Cosi fan tutte!

Olemme innolla odottaneet tätä julkistusta: toteutamme täysin uuden suomenkielisen ja hersyvän version Mozartin klassikosta. Tässä mediatiedotteemme:

Lue lisää»

2.5.2019

Uusi viinitapahtuma Joensuuhun

Tapahtumaideamme Joensuu Winespiration palkittiin Timantti-tapahtumakilpailussa, ja nyt olemme tapahtumaa innokkaasti toteuttamassa: save the date 3.-6.10! Tapahtuman punainen lanka on viinin, musiikin ja gastronomisten elämysten yhdistäminen ainutlaatuisiksi kokonaisuuksiksi.

Lue lisää»

1.11.2018

Emil Brandqvist Trio: 6 konserttia Suomessa

Tuomme Emil Brandqvist Trion Suomeen yhteistyössä suomalais-ruotsalaisen kulttuurirahaston, Joensuun Jazzkerho ry:n sekä Korvissa soi ry:n kanssa. Kiertueen aikataulu:

Lue lisää»

1.4.2018

The Wine Composer Ranskaan ja Italiaan

Viiniaiheinen musiikkituotantomme on päässyt mukaan Marseillen Hors les Vignes -festivaalille sekä Südtirol jazzfestivaalille.

Lue lisää»

25.1.2018

Ornaments of Time -pianokonsertit Suomessa

Tuomas A. Turusen levynjulkaisukonsertteja kuullaan keväällä myös Suomessa. Sarja alkaa konserteilla Joensuussa 7.3 ja Helsingissä 10.3

Lue lisää»