Veturitalli Classic

Sysmäjärven veturitallissa Outokummussa 1.9.2017 klo 18:30

Veturitalli_1.jpg

Historiallinen Sysmäjärven veturitalli avasi ovensa ensimmäistä kertaa kulttuurinäyttämönä viime vuoden toukokuussa: lähes täyden salin keränneessä Veturitalli Classic -tapahtumassa nautittiin yhden illan ajan gourmet-ruoasta, klassisesta musiikista ja jazzista, taidenäyttelystä sekä tietenkin hyvästä seurasta.

Jatkoa tapahtumalle lupailtiin, ja nyt meillä on ilo julkistaa vuoden 2017 Veturitalli Classicin ajankohdaksi perjantai 1. syyskuuta.

Ohjelmassa on jälleen maailmanluokan makuja, musiikkia ja taidetta. Siinä missä viime vuoden illallinen ja musiikkiesitykset veivät yleisön eri puolille maailmaa, tänä vuonna teemana on juhlavuottaan viettävä kotimaamme.

Illan konsertti-isäntänä toimii pianisti Tuomas A. Turunen. Hänen johtama musiikillinen matka alkaa Sibeliuksen ja Merikannon aikakaudelta ja jatkuu eri vuosikymmenten halki aina tämän päivän kevyempään kotimaiseen tuotantoon asti.

Ensiesityksinä kuultavia akustisia sovituksia tulkitsevat laulajat Timo ja Talvi-Maaria Turunen taiteilijavieraiden säestämänä.

Timo ja Talvi-Maaria WEB.jpg
 
 Veturitalli_2b.jpg

Musiikki ja maut pääsevät kutkuttavaan vuoropuheluun, kun Ravintola Sulon keittiömestarit tarjoilevat teeman mukaisen illallisen pitkän kaavan mukaan. Menu on laadittu vain tätä iltaa varten.

Tilaisuudessa esillä olevassa taidenäyttelyssä nähdään pohjoiskarjalaista kuvataidetta.


Veturitalli Classic avaa ovensa perjantaina 1.9.2017 klo 18:30.
Kuljetus Joensuusta klo 17:45.

Liput (sis. 4 ruokalajin illallinen): 95 €
Illalliseen on erikseen saatavilla viinipaketti.

Lippuvaraukset ja lisätiedot: Seppo Turunen 0400-673 991 / seppo.turunen@profitvisio.fi