From Broadway to Hollywood veti salin täyteen Joensuussa
15.11.2016

Lauluyhtye LuoTu ja pianisti Tuomas A. Turunen päättävät konserttivuoden kiitollisin mielin

From Broadway to Hollywood -konsertti keräsi noin 550 kuulijaa Carelia-saliin 29.10. Sekä esiintyjät että tuotantoryhmä kiittävät yleisöä onnistuneesta illasta.

Konsertissa mukana ollutta gaalaorkesteria johtanut Tuomas A. Turunen on tyytyväinen myös konsertin musiikilliseen sisältöön. "LuoTu ja 14-henkinen orkesteri selvisi urakasta erinomaisesti. Olen sanonut tämän ennenkin, että on hienoa kerätä muusikot ympärilleen omasta maakunnasta tietäen, että homma tulee toimimaan"

Myös Karjalainen noteerasi onnistuneen konsertin artikkelissaan 31.10.

From Broadway to Hollywood oli Lauluyhtye LuoTun tämän vuoden viimeinen konsertti. Perinteeksi muodostunut Valot Tuhannet -joulukonserttisarja jää siis tältä vuodelta väliiin.

"Esiintyjien omat aikataulut tulivat vastaan. Pianistimme on joulukuun kiinni Ranskassa, ja toisaalta myös meillä laulajilla työaikataulu niin opetuksen kuin muiden konserttiproduktioiden osalta on tiukka. Kuukausien panostus From Broadway to Hollywood -konserttiin on vaatinut erikoisjärjestelyjä, joten nyt valitettavasti jouduimme päättämään, että jätetään joulukonsertit väliin", selvittää LuoTun laulaja Talvi-Maaria Turunen